Henri Bloem Amersfoort

Wie zijn wij

De Amersfoortse Henri Bloem is gevestigd aan de Leusderweg. Vanaf deze locatie met allure die de kwaliteit en het serviceniveau dat wij nastreven weerspiegelt, kunnen wij de groeiende stroom wijnliefhebbers uitstekend van dienst zijn.

Wat dat betreft hebben wij een reputatie hoog te houden. Niet alleen wordt Wijnkoperij Henri Bloem door velen beschouwd als een van de bekendste in de regio, echte fijnproevers rekenen ons bedrijf bovendien tot de beste wijnspeciaalzaak van Nederland.
In de meer dan 175 m2 tellende pand is een ruim assortiment uit de “oude” en “nieuwe” wijnwereld overzichtelijk opgesteld. Op uw zoektocht naar de lekkerste wijn kunt u worden begeleid door mensen met vakkennis en inlevingsvermogen, zodat u zeker naar huis gaat met hetgeen u zocht. Franse wijnen behoren tot de specialiteit van Henri Bloem Amersfoort. Maar wij voeren ook een groot assortiment wijnen uit Spanje, Italië, Australië, Chili, Argentinië, Oostenrijk, Zuid-Afrika, Portuga, Duitsland en Californië. Alles is goed vertegenwoordigd.
De meeste wijnen uit ons assortiment vindt u terug in de webshop van deze website maar daarnaast hebben we voor u nog een mooie selectie Spaanse wijnen (van o.a. Enate, Bodegas Mas Alta, Marqués de Murrieta, Rafael Palacios e.d.).

Neem een kijkje in onze winkel:
Grotere kaart weergeven

Wijnopslag

Achter het pand bevindt zich een beveiligde wijnopslag. Onder prima omstandigheden kunt u daar de bij ons aangekochte bewaarwijnen opslaan. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Wijnproeverijen/Wijncursussen

Op de achterzolder is een sfeervol proeflokaal ingericht, dat bovendien wordt gebruikt als cursusruimte. Graag delen wij onze kennis en ervaring op het gebied van wijn door wijncursussen op verschillende niveaus aan te bieden. Voor meer informatie zie de agenda in de rechterkolom.
Neem een kijkje in ons proeflokaal:


Grotere kaart weergeven

Relatiegeschenken

Een relatiegeschenk is niet zomaar een geschenk. Het is hét middel om de band met uw relaties aan te halen en uw waardering uit te spreken. Wij stellen de pakketten samen op basis van onze diepgaande kennis van wijn en jarenlange ervaring. Alhoewel verschillend van karakter en prijs, zijn onze relatiegeschenken altijd van perfecte kwaliteit, precies zoals u dat van ons mag verwachten. Onze kistjes worden inmiddels over de hele wereld verzonden.

Wij hopen dat u nieuwsgierig bent geworden en dat wij u binnenkort in onze wijnhandel mogen begroeten. Parkeren is geen enkel probleem.
Woont u toch te ver uit de buurt? Dan kunt u altijd uw wijn via de mail of onze site bestellen. Wij bezorgen in overleg met u vanaf 12 flessen gratis bij u thuis.

Wim de Jong
Huub Havik

Archief

Nieuwsarchief

Henri Bloem Amersfoort

Adres

Leusderweg 161

3818 AC Amersfoort

Openingstijden

Maandag
13.00-18.00 uur
Dinsdag t/m Vrijdag
10.00-18.00 uur
Zaterdag
9.00-17.00 uur
Zondag
Gesloten

Contact

amersfoort@henribloem.nl
033-4750621

Agenda

Er zijn geen items gevonden.

Winkels in de buurt

Contact opnemen

Controle tegen spamberichten

Inloggen Intranet