Henri Bloem Amstelveen

In het hart van Amstelveen, gelegen aan de Amsterdamseweg 160, bevindt zich Wijnkoperij Henri Bloem. Sinds oktober 1995 zijn wij gevestigd in een prachtig historisch pand dat dateert uit 1924. Een pand met allure dat de kwaliteit en het serviceniveau dat wij nastreven weerspiegelt. Wat dat betreft hebben wij een reputatie hoog te houden. Niet alleen wordt Wijnkoperij Henri Bloem door velen beschouwd als een van de bekendste wijnhandels in de regio, echte fijnproevers rekenen ons bedrijf bovendien tot de beste wijnhandels van Nederland.

Onderkelderd

Onder het pand bevindt zich een prachtige wijnkelder die via de centraal in de winkel gelegen trap te bereiken is. De kelder is in de loop der jaren omgetoverd tot een wijnkelder pur sang. In verschillende nissen liggen overheerlijke wijnen op fles te rijpen.

Wijnopslag

Uniek zijn de privé wijnnissen die u in de kelder van de wijnkoperij aantreft. Hier bewaren onze vaste klanten hun wijnen onder perfecte condities. De bijzondere nissen zijn gemetseld en worden afgesloten door middel van smeedijzeren traliewerk. Iedere nis is voorzien van een persoonlijk koperen naamplaatje. Een grote nis kan maximaal 20 kisten van 12 flessen bevatten. Bent u geïnteresseerd in het huren van een privé wijnnis? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden.

Service op niveau

Wij zijn u graag op alle mogelijke manieren van dienst. Zo helpen wij u om uw aankopen naar uw auto te brengen, ook als deze niet voor de deur geparkeerd staat.  En mocht een wijn u om welke reden dan ook niet bevallen, dan kunt u deze zonder problemen omruilen voor een andere wijn. Koopt u bij ons twaalf flessen wijn, dan ontvangt u een dertiende fles cadeau. Wij zoeken dan naar een andere wijn die aansluit bij uw smaak, want het is altijd spannend om vrijblijvend een nieuwe soort uit te proberen.

Parkeren

Bij ons kunt u gewoon aan 2 kanten naast de winkel even parkeren door de stoep op te rijden. U staat dan op legaal op ons terrein. 


Wijnkoperij Henri Bloem Amstelveen
Peter Bruijgom

Artikelen

Er zijn geen items gevonden.

Archief

Er zijn geen items gevonden.
Henri Bloem Amstelveen

Adres

Amsterdamseweg 160

1182 HK Amstelveen

Openingstijden

Dinsdag t/m Vrijdag
10.00-18.00 uur
Zaterdag
10.00-17.00 uur

Contact

amstelveen@henribloem.nl
020-6402651

Actueel

Er zijn geen items gevonden.

Agenda

Er zijn geen items gevonden.

Winkels in de buurt

Contact opnemen

Controle tegen spamberichten

Inloggen Intranet