Henri Bloem Enschede

Aan de Deurningerstraat 228 in Enschede is de Twentse vinotheek van Henri Bloem gevestigd.  Deze voormalige bakkerij biedt sinds 2007 plaats aan de mooiste en lekkerste wijnen, uit bekende én onbekende wijngebieden.

Het Henri Bloem assortiment omvat een 600-tal wijnen, die we zelf rechtstreeks bij de wijnboer inkopen. U kunt bij ons terecht voor topwijnen, grote namen uit Bordeaux en Bourgogne, maar ook voor lekkere wijnen voor elke dag. Zo verkopen we 60 wijnen onder de €5,00!

Maar wijn drinken gaat verder dan alleen de fles en de wijn. Naast wijnen en wijn/spijs-advies kunt u bij ons ook terecht voor aanverwante artikelen;  karaffen, kristallen wijnglazen van Spiegelau, kurkentrekkers, e.d. Zo komen de wijnen van Wijnkoperij Bloem Enschede nog beter tot hun recht!

Relatiegeschenken

Een relatiegeschenk is hét middel om de band met uw relaties aan te halen. En hoe kan dat nu beter dan met het aanbieden van heerlijke wijn? Op basis van onze kennis van en passie voor wijn, stellen wij graag een relatiegeschenk voor u samen. Een kistje met wijnen van topklasse, een pakket met verrassende voordelige wijnen, een thema-pakket: onze relatiegeschenken zijn verschillend van karakter en prijs maar altijd van een perfecte kwaliteit.

Wijnproeverijen

Elke eerste zaterdag van de maand nodigen wij u uit voor een wijnproeverij. Ongedwongen en met andere wijnliefhebbers genieten van een goed glas wijn. Soms hebben deze wijnproeverijen een thema. Zo staat de maand oktober in het teken van ‘wild’ en wordt in de maand december extra aandacht geschonken aan ‘feestwijnen’. Deze proeverijen zijn gratis te bezoeken. U bent van harte welkom!

Houdt u de online agenda van Henri Bloem Enschede op deze pagina in de gaten!!

Horeca

Voor de horeca voeren we een speciaal assortiment. Wij helpen graag wijn/spijs-adviezen en maken desgewenst uw wijnkaart.

 

Jan Herman Houdel

Henri Bloem Enschede

Adres

Deurningerstraat 228

7522 CL Enschede

Openingstijden

Dinsdag t/m Vrijdag
09.30-18.00 uur
Zaterdag
09.30-17.00 uur

Contact

enschede@henribloem.nl
053-4306745

Actueel

Er zijn geen items gevonden.

Agenda

Er zijn geen items gevonden.

Winkels in de buurt

Contact opnemen

Controle tegen spamberichten

Inloggen Intranet