Sorteer op:
Wis alles
nieuw
op prijscategorie
wis
op soort
wis
op land
wis
op oogstjaar
wis
biologisch
aanbieding
bestseller
op flesinhoud
wis

Log in om deze wijzigingen op te slaan. Als u niet inlogged gaan uw wijzigingen verloren zodra u uw browser sluit.

Terug naar vorige pagina

Mousserende Wijn

mouserende wijnen henri bloem
Het is nog niet eens zo heel lang geleden dat we in Nederland bij mousserende wijnen uitsluitend aan Champagne dachten: iets te vieren, een speciale gelegenheid of tijdens Oud en Nieuw werd er misschien een fles Champagne ontkurkt. Die tijd is gelukkig voorbij. Vandaag de dag trekken we veel makkelijker een fles mousserende wijn open dan vroeger. En dat hoeft natuurlijk niet altijd Champagne te zijn. Een mooie Cava uit Spanje of een sprankelende Prosecco uit Italië zijn voorbeelden van heerlijke en tevens betaalbare alternatieven. Om nog maar te zwijgen van de Crémants uit de Bourgogne, de Elzas of de Loire. 

Bruisend en vrolijk
Henri Bloem heeft zoals het een goede wijnhandel betaamt, het voortouw genomen om mousserende wijnen weer de plek te geven die ze verdienen. Want het zijn stuk voor stuk pareltjes die wij in het assortiment hebben, die vrolijk bruisend de flutes vullen.
Bij de maaltijd kunnen ze ook uitstekend een aantal gerechten begeleiden, maar daar lijkt Nederland nog niet helemaal aan toe. Liever proosten wij met vrienden of familie op het goede leven. Loop eens binnen bij de dichtstbijzijnde Henri Bloem Vinotheek en laat u informeren omtrent de verschillen tussen al die Spumantes en Frizzantes, want: Ook voor mousserende wijn, moet u bij Henri Bloem zijn.

Inloggen Intranet