Henri Bloem Utrecht

Henri Bloem Utrecht is de moedervestiging van alle Bloemen in het land. Hier begon het ooit in 1833. Sinds 1975 zwaait Inno van den Berg de scepter, vanaf 1995 bijgestaan door Edwin Verburg. Samen met hun medewerkers staat er inmiddels ruim 60 jaar aan winkelervaring op de vloer.

Service, ervaring en enthousiasme zijn de drie belangrijkste steekwoorden.

Met een vleugje nostalgie denken we nog wel eens tijd terug aan de tijd op de Oudegracht, maar inmiddels zijn we sinds 2004 met erg veel plezier op de Adriaen van Ostadelaan gevestigd. Het gemak van het parkeren voor de deur en de extra winkelruimte wordt door onze klanten en ons als een grote vooruitgang ervaren.

Bordeaux, Bourgogne en Rhône zijn de klassieke Franse streken waar wij bijzonder goed in thuis zijn, maar ook de gigantische diversiteit die Italië te bieden heeft en het spektakel dat Duitsland in huis heeft mogen wij tot onze specialiteiten rekenen. Met bijna 1500 verschillende wijnen uit alle windstreken en prijsklassen in ons assortiment is de kans dat u hiertussen iets lekkers vindt bijzonder groot. Tevens hebben wij een ruim aanbod biologische wijn.

Met onze eigen groothandel en rechtstreekse import kunnen wij naast veel particulieren ook een groot aantal bedrijven en horeca(instellingen) tot onze klanten rekenen.

Voor wijncursussen hebben wij al jaren een plezierige samenwerking met vinoswijncursussen. Zoekt u een beginnerscursus of cursus voor het wijnbrevet, of gaat u liever de diepte in met bijvoorbeeld Italiaanse wijnen, dan bent u bij vinoloog Hans Meijs aan het juiste adres.

Loopt u even mee naar binnen? Kijk hieronder voor een virtuele rondleiding in onze winkel:


Grotere kaart weergeven

Wij zijn allemaal liefhebbers van lekker eten dus mocht u advies willen hebben wat te drinken bij uw (kerst)diner: wij hebben vast en zeker een winnende combinatie voor u in huis. Vrijdag en zaterdag staan er altijd lekkere en bijzondere wijnen open om te proeven en af en toe treft u zelfs een wijnboer aan die zijn wijn komt presenteren.

Jaarlijks presenteren wij een deel van onze selectie op de NAJAARSROEVERIJ: een waar feest voor iedere wijnliefhebber. Meldt u HIER aan voor onze mailings of Like onze Facebookpagina om de uitnodiging niet te missen, Daarnaast zijn er (thematische) wijnproeverijen door het jaar heen, houdt onze website http://www.henribloem.nl/utrecht in de gaten voor meer info.

Graag tot ziens in de oudste en grootste wijnwinkel van Utrecht.

Artikelen

Henri Bloem Utrecht

Adres

Adriaen van Ostadelaan 12

3583AJ Utrecht

Openingstijden

Dinsdag t/m Woensdag
10.00-18.00 uur
Donderdag t/m Vrijdag
10.00-19.00 uur
Zaterdag
10.00-17.00 uur

Contact

utrecht@henribloem.nl
030-2331142

Actueel

Er zijn geen items gevonden.

Agenda

Er zijn geen items gevonden.

Winkels in de buurt

Contact opnemen

Controle tegen spamberichten

Inloggen Intranet