Online Najaarsproeverij 2020

zo 25 oktober 2020
Henri Bloem Arnhem

Online Najaarsproeverij

Zondag 25 oktober 2020 zouden we met een groot aantal mensen in Hotel Haarhuis zijn voor de grote Corona-proof-erij. 60 wijnen zouden op de proeftafels staan, maar helaas: dat mocht niet zo zijn. Wij zouden Henri Bloem Arnhem niet zijn als we niet met een leuk alternatief zouden komen, want we laten ons natuurlijk niet uit het veld staan door welk virus dan ook.


Door hier  te klikken vind je de volledige proeflijst, zoals we die bedacht hadden. 60 wijnen in totaal. En omdat je niet naar Hotel Haarhuis kunt komen, bieden wij de mogelijkheid om je eigen privé-proeverij te houden, gewoon thuis, met de wijnen die je graag zou willen proeven.


Je mag 12 wijnen uit deze lijst kiezen die je vervolgens in kleine genummerde flesjes van 5 cl. thuisbezorgd krijgt. De flesjes bevatten genoeg wijn om er met twee personen van te kunnen proeven.


Je kunt dat proeven gezellig doen op het moment dat het je schikt, maar je kunt dat ook zondagmiddag 25 oktober doen, want die middag zitten wij van 14.00 tot 16.30 uur achter de PC en kun je via een zoomsessie met ons in contact komen om vragen te stellen over de door jou geselecteerde wijnen.


We proberen om ook een paar wijnboeren zover te krijgen dat ze die middag even inloggen om iets over hun bedrijf te vertellen, maar daarover bestaat nog geen zekerheid. We hebben de volgende bedrijven benaderd: Herdade do Rocim, La Purisima, Sommos, Schola Sarmenti en Ramos Pinto. Misschien dus iets om rekening mee te houden bij je wijnkeuze.


De kosten voor deze thuisproeverij bedragen € 39,95 per set (dus voor 2 personen), inclusief gratis thuisbezorgen van de proefflesjes.


Als je wilt participeren in de zoomsessie is het belangrijk dat wij vóór maandag 19 oktober a.s. jouw wijnselectie per mail ontvangen. Wij bezorgen de proefflesjes tussen donderdag 22 en zaterdag 24 oktober gratis bij je thuis.

Je kunt je aanmelden via arnhem@henribloem.nl en vermeld daarbij je volledige naam, adres, postcode, woonplaats en 06. (Ook als je al bij ons bekend bent, dit ter controle voor de verzending.)


Ondanks alles gaan we er een gezellig najaar van maken.


Het aantal beschikbare flesjes is beperkt, dus Op = Op.

Met een hartelijke groet, en blijf gezond,

Michel, Marja, Mariska en Harm
Wijnkoperij Henri Bloem Arnhem

Amsterdamseweg 126, 6814 GJ Arnhem

arnhem@henribloem.nl | www.henribloem.nl/henri-bloem-arnhem 

 | 026-4455220 | Whatsapp (06) 21 81 61 29