Wijnmakersdiner Marquès de Murrieta

vr 27 maart 2020
Henri Bloem Utrecht

Deze avond is geannuleerd i.v.m. het coronavirus.

Een nieuwe datum wordt gepland.

 

Eén van de meest toonaangevende wijnhuizen van Rioja is zonder twijfel Marquès de Murrieta (www.marquesdemurrieta.com) een topdomein, dat alom geroemd wordt om zijn elegante stijl van wijn maken.

Exportmanager, Borja Larroca, komt eind maart een paar dagen naar Nederland en omdat wij de wijnen van Murrieta met zoveel plezier verkopen, hebben we het plan opgevat om een groots opgezet “Wijnmakersdiner” te organiseren. En u kunt daarbij zijn!

In Apeldoorn zijn de voormalige kluizen van een bank verbouwd tot een bijzondere en schitterende multifunctionele ruimte, de City-Lounge genaamd. Hier zal chefkok Arnoud, van Klein Berlijn (hard op weg om een BIB-gourmand te ontvangen) met zijn team een fantastisch 5-gangen menu serveren, geheel afgestemd op de topwijnen van Marquès de Murrieta. Borja zal uitleg geven over de wijnen en ook iets vertellen over de wijze waarop dit domein tot de wereldtop is gaan behoren.

Dit diner zal plaatsvinden op vrijdag 27 maart en deelname kost € 89,95 p.p. inclusief wijnarrangement, waarbij ook hun icoonwijn de Castillo Ygay Gran Reserva Especial geserveerd zal worden. We gaan ervan uit dat er veel belangstelling voor deze avond zal zijn, temeer omdat ook gasten van andere Henri Bloem winkels deze uitnodiging ontvangen. U kunt met maximaal 4 plaatsen voor dit bijzondere diner reserveren.

  • * Vrijdag 27 maart, aanvang: 19.00 uur
  • * Drie minuten lopen  van station Apeldoorn (Treinreis is 40 minuten en de trein gaat twee keer per uur en tot ver na middernacht.)
  • * Parkeren gratis voor gasten van City Lounge
  • * Informatie over chef Aroud en zijn restaurant
  • * Informatie over Marquès de Murrieta
  • * Informatie over City Lounge Apeldoorn
  • * Aanmelden kan via utrecht@henribloem.nl of bel ons even op 030-2331142 (deelname geschiedt op volgorde van reserveren.)

 

Wij zijn met het Henri Bloem team vorig voorjaar bij Marquès de Murrieta te gast geweest en wij verwachten dat deze avond bij u net zo’n onvergetelijke indruk zal achterlaten als ons bezoek aldaar heeft gedaan. Hoewel het menu nog even een verrassing blijft, wordt er met dieetwensen en allergieën vanzelfsprekend rekening gehouden. Als u de wijnen van Murrieta al kent, dan mag u deze kans eigenlijk niet aan u voorbij laten gaan en zo niet, dan is dit een ultieme gelegenheid om kennis te maken met één van de oudste en meest gerenommeerde wijnproducenten van de wereld.