WijnSpijsLunch bij Terroir met champagne en pinot noir

zo 2 juni 2024
Henri Bloem Utrecht

Culinaire lunch met champagne en pinot noir

Twee van onze favoriete wijnhuizen komen naar Utrecht om samen met de chefkok van Restaurant Terroir een fantastische 4-gangen lunch neer te zetten. Uiteraard met geweldige wijnspijscombinaties van voornamelijk pinot noir en laat dat nu onze favoriete druif zijn. Beide wijnhuizen van jonge bevlogen wijnmakers én toptalenten met deze druif. 

Uit de champagne streek Agathe en Clemant Piconnet die in Aube een prachtig familiedomaine bezitten en de verfijnste champagnes maken.

Uit het Duitse Ahr dal komt Julia Bertram van Weingut Bertram-Baltes met expressieve wijnen van spätburgunder, ons welbekend want onze oudmedewerker Philip heeft daar jaren in de wijngaarden gewerkt.  

Op zondag 2 juni worden 4 gangen geserveerd met een hele serie wijnen van deze wijnmakers. Champagnes en spätburgunder van de hoogste klasse! Kosten € 109,- p.p. incl. aperifief, menu, wijnen en koffie. Inloop voor deze lunch is 12.30 tot 13.30 op zondag 2 juni. 

Bij deze lunch zijn veel verschillende wijnen te proeven van deze wijnboeren en uiteraard de mogelijkheid om wijnen te bestellen bij ons voor extra aantrekkelijke prijzen.


Boek deze geweldige lunch direct via Restaurant Terroir.

 

Komt het niet uit met een lunch, dan is die dag ook de mogelijkheid tot een 4-gangen diner bij Terroir (meer info).
Ook is Julia Bertram de dag ervoor al in onze winkel en laat dan ook haar heerlijke wijnen proeven. Zaterdag 1 juni vanaf 13.00 (meer info).