• Wit voor alledag Wit voor alledag - www.henribloem.nl - Henri Bloem
Wit voor alledag Wit voor alledag - www.henribloem.nl - Henri Bloem

Proefpakket /

Wit voor alledag

  •   proefpakket
Helaas, dit product is niet meer op voorraad in onze webshopDeze wijn is tijdelijk niet online te bestellen. Mogelijk is deze nog wel beschikbaar in uw lokale Henri Bloem Vinotheek. Voor meer informatie over deze wijn, neem contact op met de dichtstbijzijnde winkel.
Prijs38,150,00
  • Proefnotitie
  • Informatie

"Witte wijn voor alle dag" is een heerlijk proefpakket dat speciaal is samengesteld voor dagelijkse genietmomenten. Ontsnap aan keuzestress en ontdek een scala aan diverse witte wijnen, perfect om van te genieten. Laat je verrassen door de verscheidenheid en geniet van elke slok.

In dit pakket:

Haut de Belloc Blanc
Zacht droge wijn met intens aroma van verse bloemen en citrus. In de smaak mooi schoon citrusfruit met heerlijke zachte afdronk.

Garofoli Serra del Conte
Strogele kleur. Heerlijk fris met tonen van klein wit fruit, honing en amandel. Veel sappig fruit en een heerlijk frisdroge afdronk. 

Cabert Pinot Grigio Villa Fiore
Geur van citrusfruit, meloen en gedroogde kruiden. Heerlijk frisdroge smaak met tonen van grapefruit, meloen en perzik. 

Estio Blanco
Frisse neus van citrusfruit, peer en meloen. In de smaak gele appel, rijp tropisch fruit en een lichte kruidigheid. Elegant en heerlijk fruitig.

Sommos Chardonnay-Gewürztraminer
Bleekgeel van kleur met een zweem groen. Aroma's van exotisch fruit en bloemen, typisch voor de druivensoorten. De smaak is levendig met een mooie balans en een lange afdronk.

Martino Chardonnay
Wat als eerste opvalt is de geur, die fris en fruitig is. In de smaak de frisse smaak van appels, maar dan niet van die groene zure. Zelfs een klein botertje is speurbaar op de tong, Aangenaam zachte Chardonnay met een heerlijke afdronk.

  • Wijn type: proefpakket
  • Producent: Proefpakket
Er zijn nog geen reviews beschikbaar. Schrijf zelf een review
Login om een review te plaatsen

Wachtwoord vergeten

Laatst bekeken

Er zijn nog geen laatst bekeken artikelen.