• Lekker intens rood Lekker intens rood - www.henribloem.nl - Henri Bloem
Lekker intens rood Lekker intens rood - www.henribloem.nl - Henri Bloem

Proefpakket /

Lekker intens rood

Geniet nu van dit pakket met Henri Bloem intense rode wijnen. Proost!

  •   proefpakket
Prijs43,25
  • Proefnotitie
  • Informatie

Ontdek ons proefpakket met heerlijke, intens rode wijnen! Laat je smaakpapillen verleiden door de rijke aroma's en volle body van deze prachtige selectie. Geniet van de diepe robijnrode kleur en de verfijnde smaaknoten van bessen en kruiden. Dit proefpakket is de perfecte keuze voor wijnliefhebbers die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring. Bestel nu en laat je verrassen door de intense rode wijnen die wij voor je hebben samengesteld.

In dit pakket:

La Purisima Monastrell
Geur van zondoorstoofd zwart fruit, zoals bramen en pruimen. Volle smaak van rijpe bosvruchten, gedroogde kruiden, mokka en vanille. 

Brumont Merlot/Tannat
Zachte, maar volle smaak van rijpe bosvruchten en Provençaalse kruiden. 

La Colombette Cabernet/Merlot
Intens van kleur, kruidig met tonen van donkerrood fruit, ook in de smaak volsappig met bessenfruit, iets vanille. Aantrekkelijke lange finale met zachte tannine. 

Alfamen reserva
Complex aroma van ingemaakte zwarte en rode bessen, gedroogde kruiden, tabak, chocolade en vanille. Aangenaam lange afdronk met rijpe tannines. 

Coto de Hayas Crianza
Mooie dieprode kleur, veel zondoorstoofd fruit in de geur en smaak en een lichte kruidigheid. De houtrijping geeft de wijn meer complexiteit en zachte vanilletonen. 

Dionysos Deveze
Levendige rode kleur, aromatische neus met een hint van viooltjes. Geconcentreerde toch soepele wijn met gul fruit en kruiden.

 

  • Wijn type: proefpakket
  • Producent: Proefpakket
Er zijn nog geen reviews beschikbaar. Schrijf zelf een review
Login om een review te plaatsen

Wachtwoord vergeten

Laatst bekeken

Er zijn nog geen laatst bekeken artikelen.