Wijnkoperij Henri Bloem Bussum

Over wijnwinkel Henri Bloem Bussum


Wijnwinkel Henri Bloem Bussum wordt met veel plezier gerund door eigenaar Mark de Graaf. Na 5 jaar in dienst heeft Mark sinds 1 maart 2020 de zaak overgenomen van Albert. Mark is na 15 jaar horeca, waarvan de laatste jaren als sommelier, de wereld van Henri Bloem binnen gestapt. Eerst 5 jaar in de vestiging in Amsterdam en nu in Bussum. Eten en drinken zijn voor hem onlosmakelijk met elkaar verbonden. En die passie wil hij graag met u delen. 

Het assortiment van wijnhandel Henri Bloem Bussum

Wij kunnen u een groot assortiment wijnen uit de grootste wijnlanden van de wereld leveren. Henri Bloem heeft een aantal populaire wijnhuizen waaronder bijvoorbeeld de nr. 1 van 't Gooi Domaine Montrose uit Frankrijk. Bekijk het totale assortiment eens in onze webshop. Maar nog leuker, kom ons bezoeken in de winkel!

 

Wijnproeverij – wijncursus bij wijnhuis Henri Bloem Bussum

In onze evenementenkalender kunt u zien wanneer wij weer een proeverij organiseren. We houden regelmatig een thema wijnproeverij, maar loop vooral eens binnen om te informeren! 

Wijn bezorgen (gratis vanaf € 50,-- in Nederland)

Lukt het u niet om naar onze wijnwinkel toe te komen om een mooie fles wijn te kopen? Dat is bij ons geen enkel probleem. In de regio brengen we, met onze eigen bezorgservice, de wijn, die u online in de Henri Bloem webshop heeft uitgekozen, thuis. Mochten wij de gekozen wijn niet voorradig hebben in de winkel dan overleggen wij een alternatief of wij bestellen de wijn voor u. In het laatste geval kan de levering iets langer duren. Woont u iets verder weg, dan verzorgt onze externe bezorgpartner de bezorging. Makkelijk en vanaf € 50,-- gratis in Nederland.

Wijnadviseurs

Waarom kiest u voor Henri Bloem

  • Snelle levering dankzij de landelijke spreiding
  • Scherpe prijzen door directe import bij producent
  • In elke vinotheek is een Vinoloog werkzaam
  • Relatiegeschenken op maat
  • Vanaf € 50,- gratis bezorging in heel Nederland

Vacature Henri Bloem Bussum

Voor de mooiste wijnspeciaalzaak op de ‘wijnboulevard’ van Bussum zoeken wij per direct een verkoopmedewerker / wijnadviseur. Een representatieve en sociaal vaardige winkelmedewerker, die ons kan ondersteunen met de verkoop van wijn. Ook af en toe bezorgen kan onderdeel zijn van je taak. Je bent energiek en opgewekt en je houdt ervan om in een klein team je handen uit de mouwen te steken. Je werkt in de basis op woensdag, vrijdag en zaterdag. In de drukke decembermaand of tijdens een vakantie is de flexibiliteit om extra te werken zeer gewenst. Je bent leergierig en vindt het leuk om het mensen naar de zin te maken. Uiteraard is het belangrijk dat de kennis van wijn al eigen is, het assortiment leer je vanzelf. Wij bieden een leuke, afwisselende baan en SERVICE schrijven we echt met hoofdletters. Het is soms hard werken, maar omdat we zulke mooie producten verkopen en ontzettend aardige klanten hebben, is het eigenlijk nooit stressvol. Interesse gewekt? Stuur dan gelijk je motivatiebrief naar bussum@henribloem.nl t.a.v. Mark de Graaf. Voor eventuele vragen kun je me ook bereiken in de winkel via 035-69 11 245. Mocht ik even druk zijn laat dan je bericht achter en ik bel je terug! 1e contractduur 6 maanden - verwachte startdatum: liefst vanaf 1 oktober, uiteraard in overleg - soort dienstverband: parttime -  salaris volgens CAO - Rijbewijs B Mark de Graaf Wijnkoperij Henri Bloem Huizerweg 45 b 1401 GH Bussum  
Lees meer

Henri Bloem Bussum

Huizerweg 45B
1401 GH Bussum

Geopend Sluit om 18.00 uur
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09.30-18.00 uur
Woensdag
09.30-18.00 uur
Donderdag
09.30-18.00 uur
Vrijdag
09.30-18.00 uur
Zaterdag
09.30-17.00 uur
Zondag
Gesloten

Eigenaar(s):Mark de Graaf


Btw: NL 003093581B45
IBAN: NL 49 ABNA 0865 7253 57