Henri Bloem Enschede

Wijn proeven

U kunt bij ons regelmatig de wijnen proeven. zo staan er elke zaterdag diverse wijnen op de proeftafel en organiseren wij regelmatig themaproeverijen.

Zeer groot assortiment

Met meer dan 1000 wijnen vindt u bij ons altijd een wijn die bij u past.

Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding

Door rechtstreekse import bij onze producenten kunnen wij hoge kwaliteit voor een scherpe prijs aanbieden. Kortom, bij Henri bloem betaalt u nooit teveel voor uw wijn!

Kennis van wijn

In onze vinotheek is altijd een vinoloog aanwezig. Wij bezoeken regelmatig onze producenten en gaan naar toonaangevende wijnbeurzen. Wij proeven onze wijnen (bijna) dagelijks. Dit levert een schat aan kennis en ervaring op.

Aan de Deurningerstraat 228 in Enschede is de Twentse vinotheek van Henri Bloem gevestigd.  Deze voormalige bakkerij biedt sinds 2007 plaats aan de mooiste en lekkerste wijnen, uit bekende én onbekende wijngebieden. U kunt bij ons terecht voor topwijnen, grote namen uit Bordeaux en Bourgogne, maar ook voor lekkere wijnen voor elke dag. Zo verkopen we 60 wijnen onder de €5,00! Maar wijn drinken gaat verder dan alleen de fles en de wijn. Naast wijnen en wijn/spijs-advies kunt u bij ons ook terecht voor aanverwante artikelen;  karaffen, kristallen wijnglazen van Spiegelau, kurkentrekkers, e.d. Zo komen de wijnen van Wijnkoperij Bloem Enschede nog beter tot hun recht!

Relatiegeschenken

Een relatiegeschenk is hét middel om de band met uw relaties aan te halen. En hoe kan dat nu beter dan met het aanbieden van heerlijke wijn? Op basis van onze kennis van en passie voor wijn, stellen wij graag een relatiegeschenk voor u samen. 

Wijnproeverijen

Elke eerste zaterdag van de maand nodigen wij u uit voor een wijnproeverij. Ongedwongen en met andere wijnliefhebbers genieten van een goed glas wijn. Soms hebben deze wijnproeverijen een thema. Zo staat de maand oktober in het teken van ‘wild’ en wordt in de maand december extra aandacht geschonken aan ‘feestwijnen’. Deze proeverijen zijn gratis te bezoeken. U bent van harte welkom!

Horeca

Voor de horeca voeren we een speciaal assortiment. Wij helpen graag wijn/spijs-adviezen en maken desgewenst uw wijnkaart.

Jan Herman Houdel

Henri Bloem Enschede
Deurningerstraat 228
7522 CL, Enschede


053-4306745

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09.30-18.00 uur
Woensdag
09.30-18.00 uur
Donderdag
09.30-18.00 uur
Vrijdag
09.30-18.00 uur
Zaterdag
09.30-17.00 uur
Zondag
Gesloten


Btw: NL171462129B01
IBAN: NL17 RABO 0135 7009 06

Agenda | Evenementen

    Meer evenementen