Wijnkoperij Henri Bloem Groningen

 

De vinotheek van Gerard Brok aan de Verlengde Hereweg 26-28 in Groningen is gevuld met ongeveer 1000 van de mooiste en lekkerste wijnen uit bekende en onbekende wijngebieden van de hele wereld. De vinotheek is met een winkeloppervlakte van 150m² ruim en overzichtelijk van opzet en er wordt alléén wijn en wijnverwante producten verkocht. Wijnliefhebbers kunnen in de vinotheek terecht voor topwijnen, grote namen uit Bordeaux en Bourgogne, maar ook voor lekkere wijnen voor elke dag. Zo wordt er een ruime selectie van wijnen onder de € 6,00 verkocht! Middels een maandelijkse mailing wordt de klant op de hoogte gehouden van alle activiteiten. De liefhebbers kunnen zich hiervoor aanmelden door een email te sturen naar onderstaand emailadres.

Naast de wijnen kunt u bij Wijnkoperij Henri Bloem terecht voor wijnverwante artikelen, zoals karaffen, kristallen wijnglazen van Spiegelau, kurkentrekkers, etc. De verzorging van relatiegeschenken is hier in goede handen en horecabedrijven kunnen bij Wijnkoperij Henri Bloem terecht voor een horeca-assortiment op maat!

Voor een ontspannende en informatieve avond kan men ook terecht bij Wijnkoperij Henri Bloem Groningen. Met grote regelmaat worden er thema-proeverijen en wijn/spijsavonden georganiseerd. Informeer naar de mogelijkheden!

Wijnkoperij Henri Bloem Groningen is goed bereikbaar en parkeren kan voor de deur.

 

Wijn proeven

U kunt bij ons regelmatig de wijnen proeven. zo staan er elke zaterdag diverse wijnen op de proeftafel en organiseren wij regelmatig themaproeverijen.

Zeer groot assortiment

Met meer dan 1000 wijnen vindt u bij ons altijd een wijn die bij u past.

Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding

Door rechtstreekse import bij onze producenten kunnen wij hoge kwaliteit voor een scherpe prijs aanbieden. Kortom, bij Henri bloem betaalt u nooit teveel voor uw wijn!

Kennis van wijn

In onze vinotheek is altijd een vinoloog aanwezig. Wij bezoeken regelmatig onze producenten en gaan naar toonaangevende wijnbeurzen. Wij proeven onze wijnen (bijna) dagelijks. Dit levert een schat aan kennis en ervaring op.

Waarom kiest u voor Henri Bloem

 • Snelle levering dankzij de landelijke spreiding
 • Scherpe prijzen door directe import bij producent
 • In elke vinotheek is een Vinoloog werkzaam
 • Relatiegeschenken op maat
 • Vanaf € 50,- gratis bezorging in heel Nederland

Agenda | Evenementen

  Meer evenementen

  Henri Bloem Groningen

  Verlengde Hereweg 26-28
  9722 AC Groningen

  Geopend Sluit om 18.00 uur
  Maandag
  Gesloten
  Dinsdag
  09.30-18.00 uur
  Woensdag
  09.30-18.00 uur
  Donderdag
  09.30-18.00 uur
  Vrijdag
  09.30-18.00 uur
  Zaterdag
  09.30-17.00 uur
  Zondag
  Gesloten

  Eigenaar(s):Gerard Brok


  Btw: NL818122742B01
  IBAN: NL20 RABO 0132 0860 50