Henri Bloem Rotterdam

Wijn proeven

U kunt bij ons regelmatig de wijnen proeven. zo staan er elke zaterdag diverse wijnen op de proeftafel en organiseren wij regelmatig themaproeverijen.

Zeer groot assortiment

Met meer dan 1000 wijnen vindt u bij ons altijd een wijn die bij u past.

Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding

Door rechtstreekse import bij onze producenten kunnen wij hoge kwaliteit voor een scherpe prijs aanbieden. Kortom, bij Henri bloem betaalt u nooit teveel voor uw wijn!

Kennis van wijn

In onze vinotheek is altijd een vinoloog aanwezig. Wij bezoeken regelmatig onze producenten en gaan naar toonaangevende wijnbeurzen. Wij proeven onze wijnen (bijna) dagelijks. Dit levert een schat aan kennis en ervaring op.

Aan de Groenendaal net aan de rand van het centrum van Rotterdam en tegen Kralingen aan, bent u van harte welkom om heerlijk even rond te snuffelen in onze fraaie en ruime winkel. Iedere wijnliefhebber komt bij ons aan zijn trekken want voor elke beurs is er iets moois te vinden in ons uitgebreide assortiment. Vooral bij de wijnen van Italiaanse bodem bieden wij een grote collectie wijnen aan en kunnen wij wel stellen dat we specialist zijn op dit gebied. Tevens kunt u een uitstapje maken naar ons Bordeaux-eiland achterin de winkel, waar menig Grand Cru ligt te prijken.

Voor wijnaccessoires, cadeaubonnen en kristalwerk bent u bij ons aan het goede adres. Het is ook mogelijk in overleg glaswerk bij ons in bruikleen te verkrijgen. Heeft u een relatiegeschenk nodig? Bij Wijnkoperij Henri Bloem Rotterdam is er genoeg keuze, wordt u goed geadviseerd en geholpen.

Uiteraard leveren wij ook aan de Horeca!

Gedistilleerd

Naast ons grote aanbod aan wijnen hebben wij bij Wijnkoperij Henri Bloem Rotterdam een mooie selectie gedistilleerd. Deze loopt uiteen van gerijpte single malt whisky’s, grappa, eau de vie, tot verschillende soorten hippe en smaakvolle gin.

Proeverij

Tweemaal per jaar, in het voor- en najaar,  wordt er overzichtsproeverij georganiseerd, al dan niet in de winkel. Daarnaast zijn er door het hele jaar heen verschillende kleine winkelproeverijen waarbij ook af en toe een  wijnproducent zelf komt vertellen over zijn/haar wijn. Wilt u op de hoogte blijven van de proeverijen en onze maand aanbiedingen? Dan kunt u uw e-mailadres doorgeven door ons  te mailen. 

Service

Henri Bloem is in het verleden 5 jaar op rij uitgeroepen tot “beste wijnspeciaalzaak van Nederland” waarna ze maar zijn gestopt met het  uitroepen hiervan. En dat is niet voor niets! In de winkel wordt u klantvriendelijk ontvangen en altijd voorzien van goed advies. Er is goede parkeergelegenheid voor de deur, we lopen met u mee naar uw auto en leggen uw wijn in uw kofferbak. Wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om langs te komen in de winkel, dan bezorgen wij in overleg uw bestelling bij u thuis. Al vanaf 12 flessen doen wij dit geheel gratis.

Wij hopen u snel terug te zien in onze fraaie winkel!

Met vineuze groet,

Ton Noordermeer                                                                                                           KvK nr. 24292946

Henri Bloem Rotterdam
Groenendaal 23A
3011 SK, Rotterdam


010-8423544

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10.00 - 18.00 uur
Woensdag
10.00 - 18.00 uur
Donderdag
10.00 - 18.00 uur
Vrijdag
10.00 - 18.00 uur
Zaterdag
09.30 - 17.00 uur
Zondag
Gesloten


Btw: NL 001.330.151.B66
IBAN: NL 49 INGB 0662 2009 69

Agenda | Evenementen

  Meer evenementen

  En zo is het begonnen.

  De afgelopen maanden is er keihard gewerkt om het pand aan de Groenendaal 23a in Rotterdam om te toveren in een echte Henri Bloem Vinotheek.

  Rotterdam Groenendaal Rotterdam Groenendaal

  Rotterdam Groenendaal

  Lees meer

  Gewijzigde openingstijden feestdagen

  **Gewijzigde openingstijden**

   

     

  In verband met de feestdagen zijn de openingstijden van onze winkel op sommige dagen gewijzigd, namelijk:

  - maandag 23 december 2019 = extra geopend van 12:00 - 18:00 uur

  - woensdag 25 december 2019 (1e Kerstdag) = gesloten

  - donderdag 26 december 2019 (2e Kerstdag) = gesloten

  - maandag 30 december 2019 = extra geopend van 12:00 - 18:00 uur

  - woensdag 1 januari 2020 (Nieuwjaarsdag) = gesloten 

   

  Lees meer