Kelderschatten: een lijst om van te likkebaarden!

Wijn is er in alle soorten: van makkelijke doordrinkwijnen voor alledag tot wijnen waar je extra plezier aan beleeft omdat ze met zorg uitgezocht zijn om bij een speciale gelegenheid gedronken te worden. Met vrienden of familie, die net als jij, een mooi glas wijn zeer kunnen waarderen. Nog vóór de fles geopend is, begint het plezier al: het etiket ontleden, de herkomst bepalen, de wijnmaker al dan niet herkennen, enz.

 

En na het ontkurken gaat het feest door: kijken, ruiken, walsen en proeven. En vooral ontdekken waarom de wat duurdere wijnen hun prijs meer dan waard zijn. Het prachtige bouquet, de houtlagering, de complexiteit, de soms bij elke slok nieuwe indrukken, de lange afdronk: het zijn telkens weer gedenkwaardige momenten.

 

We willen je graag de kans geven om deze beleving zelf ook te ervaren en daarom zetten we een aantal van onze (soms klassieke) pareltjes dit weekend in de schijnwerpers.

Bordeaux, Bourgogne, Piemonte, Toscane, Madiran, Rhône, Priorat, Rioja, Port, om er maar een aantal te noemen. Veel mensen loopt het water nu al in de mond.

Download de lijst hier.

 

De lijst is lang, maar voor de echte liefhebber nog altijd te kort, want er is zoveel te ontdekken op wijngebied!

 

Kennismaken kan nu eenmalig met een wel heel aantrekkelijk aanbod, namelijk met

25% korting op de normale winkelprijs.

 

Helaas zijn van sommige wijnen nog maar één of enkele stuks beschikbaar, dus mocht je interesse gewekt zijn om een paar van deze toppertjes in huis te halen: wacht dan niet te lang met reserveren. Stuur een mail naar arnhem@henribloem.nl want: wie het eerst mailt, het eerst maalt. De actieprijzen gelden overigens uitsluitend bij Henri Bloem Arnhem tot en met zaterdag 15 april, zolang de voorraad strekt en bij afhalen in de winkel.

 

Bekijk de lijst maar eens rustig en kijk of er iets van je gading bij is om toekomstige gezellige etentjes met heel mooie wijnen te kunnen begeleiden.

Met een hartelijke groet,

Marja, Michel, Mariska, Harm en Melissa

Wijnkoperij Henri Bloem Arnhem
Amsterdamseweg 126, 6814 GJ Arnhem

arnhem@henribloem.nl | www.henribloem.nl/henri-bloem-arnhem 

 | 026-4455220 | Whatsapp (06) 21 81 61 29